F A R R É S

Opinions

 
 

Eli  i  Toni

PORT_ALIEN (373).jpg

El dia del nostre casament... quin gran dia! De veritat que mai m'hagués pensat que recomanaria a algú que es casés... no hi donava importància... però després de viure aquell fantàstic dia d'emocions a flor de pell i de felicitat absoluta, ho faig, ho recomano.

 És un dia, que passa volant però que alhora es viu molt intensament! Nosaltres, ho vam poder viure a tope perquè teníem confiança absoluta en els proveïdors que ens ajudaven a que tot aquell dia anés com havia d'anar.

Entre ells, i per nosaltres, un dels més importants, és la fotografia, i amb tu, Jordi, vam trobar no només una gran qualitat i personalitat en les fotos, sinó que era com si un amic nostre de tota la vida ens estigués fent el reportatge! I després de tot, amb el temps t’adones que tot el que aquell dia vam viure, queda d'alguna manera plasmat en aquestes fotografies tan i tan emocionants.

Les tinc al mòbil, i sense exagerar et diria que gairebé les miro cada dia i no me'n canso mai! Només puc fer que tornar-te a donar les gràcies, Jordi, perquè has aconseguit que el record quedi fotografiat.

 

Mireia i Xavi

PORT_ALIEN (148).jpg

El Jordi ha estat un fitxatge clau. Si alguna cosa ens vam mirar amb lupa pel nostre casament, això va ser l'elecció del fotògraf, que captés el que és important per a nosaltres. Buscàvem un reportatge fresc, desenfadat però molt acurat, dinàmic però proper. 

El Jordi va saber escoltar i el seu treball reflecteix el que nosaltres volíem. 

Des del principi el tracte amb el Jordi ha sigut molt fàcil, si haguéssim pogut ens n’hauríem anat a fer unes cerveses en acabar les reunions! Nosaltres tenim dues filles, que també eren claus pel nostre reportatge, i amb elles també hi va saber connectar i en va treure unes imatges molt maques.

Les fotos són espectaculars, tenen un aire fresc i alhora nostàlgic. Tothom hi surt, hi ha moltes expressions i detalls. Va saber tractar molt bé i amb molta subtilesa tot allò que era important.

Les fotos ens desperten un munt d'emocions, et fan recordar moments que amb el pas del temps es poden diluir, i també t'ensenyen el que els teus ulls no poden veure. Sempre des d'una òptica especial que no només copia una realitat, sinó que potencia els sentiments, la bellesa de l'entorn, les cares alegres, la felicitat.

Gràcies, Jordi per acompanyar-nos aquell dia i fer que, a través de les teves fotos, tinguem un record tan dolç per la resta de les nostres vides. 

 

LÍDIA I ROGER

L&R-329.jpg

Quan vam decidir casar-nos sabíem que l'elecció del fotògraf era molt important perquè seria l'únic record gràfic que tindríem, ja que no volíem vídeo. Feia un temps havíem vist unes fotos d'en Jordi d'un casament i ens va agradar molt el seu estil, així que el vam buscar i vam veure més fotos, i encara ens va agradar més. El tipus de foto, la importància dels detalls... Era el que volíem per a nosaltres! El dia del casament en Jordi ho va captar absolutament tot, i la veritat és que encara no sabem com ho va fer perquè en molts moments no vam ni veure que era allà fent les fotos. No va perdre’s cap detall! Estem molt contents amb les fotos, reflecteixen el dia meravellós que vam viure, i només mirar-les tornem a reviure el sentiment indescriptible que vam tenir aquell dia.

Des del primer moment ens va entendre, el tracte va ser molt fàcil i agradable, i es va ajustar totalment a allò que volíem. No podíem haver escollit un fotògraf millor! Ah! I els detalls de l'entrega... espectaculars! La caixa, les fotos impreses, el vídeo! Estem encantats!

 

ALBERT I ASSI

PORT_ALIEN (224).jpg

El més interessant del Jordi és que aporta una mirada diferent en els reportatges fotogràfics de bodes i banquets. Amb un reportatge a cavall entre el fotoperiodisme i el retrat és capaç de capturar els moments més íntims i extraordinaris d’un dels dies més importants de la teva vida.

Sens dubte un gran descobriment.

Si vols un reportatge amb una mirada diferent, aquest és el teu fotògraf. 

 

Andrea i Cristian

A&C_Alta-88.jpg

No podemos estar más contentos con el resultado de todos sus trabajos (ya llevamos tres reportajes y vamos a por el cuarto), ya que cada vez que ojeamos sus fotos, nos transportamos a ese momento y a lo que estábamos sintiendo. Nada de poses, capta sensaciones y emociones. Su trato siempre es cercano, te hace sentir cómodo, tanto que a veces se te olvida que está delante, con lo que el resultado de las fotos no puede ser más natural.

Además hemos disfrutado de los reportajes de principio a fin, un aspecto importante, ya que se convierten en toda una experiencia! Siempre nos propone ideas que van muy con nosotros y supo entender desde el minuto cero qué queríamos! Desde que conocimos a Jordi, se ha convertido en aquella persona en la que pensamos para que atrape nuestros momentos especiales...se lo ha ganado con creces!!

 

Berta i Joan

B&J-1250.jpg

Crec que de les millors inversions que hem fet el dia del nostre casament ha sigut tenir-te a tu, Jordi, com a fotògraf.  No només per les fotografies que fas (els detalls, les emocions, la senzillesa i la naturalitat...) sinó també perquè deixes que les coses passin, siguin com han de ser i tu en captures la màgia. Simplement ets allà, sense gairebé fer soroll i veure les teves fotos és viure aquell moment de nou! Tal com va ser!

Ho vam tenir clar des del primer moment! 

Per nosaltres, Jordi, ets un 10! 

Gràcies per ser-hi!

 

Marta i Miguel

PORT_ALIEN (401).jpg

El dia del nostre casament va ser molt especial per a nosaltres, i en gran part va ser pels bons professionals que vam escollir perquè ens acompanyessin aquell dia. El Jordi i la Gemma van fer una gran feina estant a prop en tot moment però sense envair.

El resultat van ser unes fotografies precioses, molt naturals i que transmeten perfectament el que vam viure aquell dia tan especial.

 

Eli i Isa

PORT_ALIEN (291).jpg

En Jordi ens va agradar des del primer dia al seu estudi a Vic, ja es respirava bon ambient.

Ens va encantar disfrutar del nostre casament acompanyades d'ell. Ens va fer sentir molt còmodes en tot moment i la veritat és que el resultat va ser espectacular. Un relat increïble del nostre dia, tal com el visualitzem a les nostres ments. Una pel·lícula real del que va passar, minut a minut.

Un plaer treballar amb tu i saps que estem encantades d'haver-te trobat. Mil gràcies per tot! Disfrutem cada vegada que obrim l'àlbum, ens treu molt somriures, senyal inequívoc de la teva feina impecable.

 

Cris i Marc

C&M_Mostra-1.jpg

Nosaltres li vam voler donar molta importància a les fotografies del casament perquè vam pensar que juntament amb el vídeo, era l’únic record que ens quedaria per viure de nou aquell dia.

Les expectatives es van complir des que vam conèixer-te. Un dels aspectes que ens van fer contactar amb tu va ser que buscant per Instagram, casaments que havies fotografiat ens semblaven semblants a allò que volíem tenir nosaltres. L’estil de casament d’alguna manera l’associàvem al nostre. 

El tipus de fotografia també va ser un dels punts clau. Les fotografies tan al detall, el contrast de colors en blanc i negre... això ens agradava molt quan pensàvem en les nostres fotografies.

Finalment, i per no allargar-nos, un dels elements determinants va ser l’àlbum en si mateix. Quan vam veure el format editorial, amb l’explicació que tens penjada a Vimeo (crec), ens va encantar!! No havíem vist cap altre fotògraf que expliqués i ensenyés amb tant de detall el resultat final. I al cap i a la fi, és el que ens queda als nuvis!

Aprofitem per dir-te que teníem les expectatives molt altes i les vas superar satisfactòriament amb la teva professionalitat.

 

Sabina i Iñaki

PORT_ALIEN (269).jpg

L’àlbum de fotos del casament és on queden reflectits els moments tan especials i únics viscuts aquell dia, i nosaltres estem molt agraïts i contents del treball que va dur a terme en Jordi.

Les fotos són espontànies i transmeten naturalitat. 

Per altra banda, cal destacar el tracte proper i amigable rebut, i també la professionalitat i discreció en què va actuar aquell dia.

Nosaltres vam quedar molt contents, per tant no dubteu que faríeu una bona elecció.